Ο χώρος στον οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς μιας για εκείνη την ημέρα, τη δική σας μέρα, είναι ο τόπος που θα φιλοξενήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα πρέπει είναι όμορφος, συμβατός με την αισθητική και το γούστο σας αλλά ταυτόχρονα πρακτικός, ευρύχωρος, εύχρηστος, άνετος, όχι πολύ απομακρυσμένος από τον τόπο διαμονής των περισσότερων συγγενών ή όχι πολύ μακρύτερα από τον τόπο του μυστηρίου.Τα κριτήρια, λοιπόν, για να επιλέξει κανείς τον κατάλληλο χώρο εξαρτώνται τόσο από αισθητικούς όσο και πρακτικούς σκοπούς, δηλαδή, τόσο από την ομορφιά όσο και τη λειτουργικότητά του.

 

 

Εμείς, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχουμε εκπαιδευτεί να σκεφτόμαστε τους δυο αυτούς παράγοντες ταυτόχρονα, αλλά και όλους τους άλλους παράγοντες που ένα απλό μάτι δεν θα μπορούσε να διακρίνει (πιθανές δυσκολίες σχετικές με θερμοκρασία, προσβασιμότητα τοποθεσίας, φωτισμό, χωροθέτηση, περιορισμούς στον ήχο κτλ). Προσπαθούμε πάντα να συντονίσουμε τις επιθυμίες του πελάτη με την πρακτικότερη και καταλληλότερη επιλογή χώρου. Πιστός μας οδηγός και φύλακας σε αυτήν την προσπάθεια, είναι η καλή γνώση όλων αυτών των χώρων, των ιδιαιτεροτήτων αλλά και των δυνατοτήτων τους.

 


Αφεθείτε στην εμπειρία μας και θα σας καθοδηγήσουμε στην καλύτερη επιλογή λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις επιθυμίες και τις προτεραιότητές σας.